Fotobok på gång

crimsonEftersom jag för ett tag sedan vann ett presentkort på Crimson Fotolabb i en fototävling, tänkte jag att jag skulle beställa en fotobok för att se hur det fungerade.

Först fick jag ladda ned ett program (frontBook) för att designa boken och lägga till och redigera de bilder jag ville använda. Efter det var det bara att ladda upp alltihop till Crimson och välja hur man ville betala. Då började problemen…

Det visade sig att presentkortet inte gällde för fotoböcker eftersom dessa ligger på ett annat system än Crimsons vanliga tjänster. Hade jag läst ordentligt på presentkortet hade jag naturligtvis sett detta, men ivrig som jag var förutsatte jag o.s.v.

Nåväl, jag tog Gud i hågen och slog en signal till supporten. När jag hade förklarat läget för kvinnan i luren sa hon att hon skulle snacka med teknikerna och se ifall det gick att ordna i alla fall och sedan ringa tillbaka. Det tog fem minuter och sedan ringde hon och sa att det var fixat!

Så nu har jag beställt och väntar ivrigt på att min bok ska komma!

Heder åt dessa människor!

This entry was posted in Okategoriserat and tagged , , .